Administratief Medewerker Inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden m.b.t. het inhuren van een Financieel Administratief Medewerker. 

Administratief Medewerker Inhuren

Financieel Administratief Medewerker Inhuren

Wat leuk dat je onze website hebt gevonden. Naast het bemiddelen van receptionisten helpen wij bedrijven ook bij andere office vacatures. Zo is het team van deReceptionist.nl ook gespecialiseerd in het bemiddelen en uitzenden van administratief medewerkers. Dit doen we omdat in de praktijk veel van onze opdrachtgevers ook ondersteuning nodig hebben bij office en administratieve werkzaamheden. Speciaal voor deze dienstverlening hebben wij een apart team dat zich specialiseert in het bemiddelen en uitzenden van financieel administratief medewerkers. Dit team opereert onder de naam van AdministratiefMedewerker.nl. Wanneer je een aanvraag doet via deze website zal je direct met het team van AdministratiefMedewerker.nl schakelen.  

Wat doet een Administratief Medewerker? 

In de praktijk zien wij dat een Administratief Medewerker voornamelijk wordt ingezet voor ondersteunende taken. Het betreft dan taken ter ondersteuning van andere collega’s die hier simpelweg geen tijd voor hebben, of te duur voor zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Exact Online specialist die geen tijd heeft om dagelijks alle binnenkomende facturen in te boeken of de uren van uitzendkrachten te controleren. Het is dan efficiënter om hiervoor ter ondersteuning een Administratief Medewerker in te huren zodat de specialist zich meer kan richten op het maken van rapportages, analyses en bijvoorbeeld resultaat rekeningen voor het management van de onderneming. 

Wat is het verschil tussen een Administratief Medewerker en een Financieel Medewerker? 

Het is belangrijk om hier een onderscheid te maken tussen een administratief medewerker en een financieel medewerker. Een Administratief medewerker krijgt meer ”standaard” werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door bijvoorbeeld een student. Een Financieel Medewerker is al snel dieper in de materie en cijfers en draagt vaak meer verantwoordelijkheid. Een Financieel Medewerker heeft vaak ook meer rechten in de financiële systemen zoals Exact Online, AFAS, MoneyBird en Visma. Hierdoor wordt er ook direct meer ervaring en kennis verwacht van een Financieel Medewerker. Een Administratief Medewerker daarentegen heeft vaak maar beperkte rechten of helemaal geen toegang tot de belangrijkste boekhoudsoftware binnen de onderneming. 

Wat kost het inhuren van een Financieel Administratief Medewerker? 

Zoals hierboven beschreven zijn er dus twee verschillende tarieven voor een Administratief Medewerker en een Financieel Medewerker. Het tarief voor een administratief medewerker ligt normaal gesproken rond de €32,50 per uur exclusief 21% btw en het tarief voor een Financieel Medewerker kan oplopen tot wel €50,00 per uur exclusief 21% btw. 
 
 

Informatie aanvragen?