Baliemedewerker inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een baliemedewerker via deReceptionist.nl

Ben je op zoek naar een Baiemedewerker? 

Baliemedewerker Inhuren?

Ben je op zoek naar een baliemedewerker? Dan helpen wij jou graag hierbij! deReceptionist.nl is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden en bemiddelen van receptionisten en baliemedewerkers. Over het algemeen kunnen wij snel schakelen wanneer een bedrijf bij ons een aanvraag doet. Vaak kunnen wij binnen enkele werkdagen al een baliemedewerker inzetten vanuit onze pool van baliemedewerkers en receptionisten. Binnen één tot twee weken kunnen wij kandidaten voorstellen die de balie vacature dan lange termijn kunnen invullen. 

Voor wie werken wij? 

Over het algemeen zien wij dat bedrijven met een balie, dus een baliemedewerker inhuren. Dat spreekt voor zich uiteraard. Dat zijn voornamelijk organisaties zoals ziekenhuizen, gemeentes, overheden en financiële instellingen zoals banken. 

Wat kost een baliemedewerker? 

Voor het inhuren van een baliemedewerker hanteren wij een tarief van ongeveer €32,50 per uur exclusief 21% btw. Dit tarief kan hogen uitkomen vanwege verschillende factoren. Om daar achter te komen is het verstandig om altijd eerst een call in te plannen met één van onze medewerkers. Deze kunnen jou dan van meer informatie voorzien. 
 

Pool van baliemedewerkers

Het is ook mogelijk om een pool van baliemedewerkers samen te laten stellen. Dit kan interessant zijn in het geval er meerdere balies nodig zijn of wanneer er in verschillende shifts wordt gewerkt. In dat geval kan het fijn zijn om één partij te hebben die het beheer hiervan helemaal uit handen kan nemen. deReceptionist.nl biedt deze dienstverlening aan. We doen dit voor o.a. een grote Universiteit en een zorginstelling met meerdere locaties in één stad. 

Plan een call in met ons!