Front Office Manager inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een front office manager. 

Ben je op zoek naar een Front Office Manager? 

Front Office Manager Inhuren?

Wat leuk dat je onze website hebt gevonden. deReceptionist.nl is gespecialiseerd in het bemiddelen en uitzenden van receptionisten en front office managers. Via het formulier hieronder is het mogelijk een call in te plannen met één van onze medewerkers. Op basis van deze call kunnen wij meer informatie geven over het inhuren van een front office manager. 

Wat kost een front office manager? 

De kosten van een front office manager baseren wij op een omrekeningsfactor van 2.2. Wij kunnen hier helaas geen vast tarief voor geven omdat de salarissen van front office managers op basis van de cao van bedrijven flink uitéén kunnen lopen. Wel kunnen wij op basis van de bruto uurlonen van de cao én de omrekeningsfactor een ruimte indicatie/schatting geven van het tarief ongeveer zal worden. 

Wat zijn de taken van een front office manager? 

De taken van een front office manager kunnen flink uitéén lopen. 

Hoe vinden wij een Front Office Manager voor jou? 

Hiervoor gebruiken wij voornamelijk onze eigen kanalen. De vacaturebank van deReceptionist.nl is hier het voornaamste kanaal voor. Via onze eigen website melden er zich dagelijks verschillende kandidaten zich aan. Zeker wanneer wij een nieuwe vacature of freelance opdracht publiceren voor een front office manager komen er snel reacties binnen. Hierdoor kan ons team snel schakelen en kandidaten voorstellen. 

 

Plan een call in met ons!