Gastvrouw inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een gastvrouw via deReceptionist.nl.

Gastvrouw inhuren

deReceptionist.nl is gespecialiseerd in de bemiddeling van gastvrouwen (en natuurlijk gastheren). Wij zetten gastvrouwen in voor vacatures, opdrachten, freelance opdrachten en tijdelijke klussen zoals bijvoorbeeld evenementen of beurzen. Via deze website is het mogelijk om een gastvrouw in te huren voor jouw opdracht of vacature. Via de link helemaal onderaan deze pagina is het mogelijk om een afspraak in te plannen met één van onze collega’s. 

Wat kost een gastvrouw? 

Dat hangt een beetje af van de situatie, de opdracht of de vacature. Voor een vacature waarbij wij echt voor lange termijn een gastvrouw voor jou zoeken, ligt het tarief wat lager. Voor het inhuren van een gastvrouw éénmalig voor een beurs of evenement ligt het tarief iets hoger. Voor meer informatie over de tarieven is het verstandig om een korte call in te plannen met één van onze collega’s. 

Gastvrouw Uitzendbureau 

deReceptionist.nl is een uitzendbureau voor receptionisten en gastvrouwen. Het is daarom mogelijk om via een uitzendconstructie voor de lange termijn een gastvrouw in te huren. Hierbij heb je als bedrijf de flexibiliteit van het inhuren en tevens geen werkgeversrisico’s bij ziekte, uitval of verlof.  

Wat voor gastvrouwen zetten wij in? 

Dit is over het algemeen vrij wisselen. Zo kunnen wij gastvrouwen inzetten voor bijvoorbeeld een woonboulevard. Waarbij de gastvrouw bij de ingang het aanspreekpunt is voor bezoekers en gasten. Zorgt voor een warm welkom of mensen op hun gemak stelt. Daarnaast kunnen wij ook gastvrouwen inzetten die bijvoorbeeld een bepaalde talenkennis hebben (Engels, Spaans, Duits bijvoorbeeld) voor een specifieke gelegenheid. 

Gastheer of Gastvrouw

Uiteraard is het ook mogelijk om een gastheer of gastvrouw in te huren. Wanneer wij spreken over gastvrouwen bedoelen we uiteraard ook gastheren. Vaak worden de termen receptionist, gastvrouw, receptioniste en gastheer door elkaar heen gebruikt. 

Informatie Aanvragen:

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]