Personel Assistent Inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een personal assistent. 

Personal Assistent Nodig?

Personal assistant inhuren

Via DeReceptionist.nl kan je gemakkelijk een personal assistant inhuren. Door gebruik te maken van ons platform worden organisaties en personal assistants samen gebracht. Het is mogelijk om een personal assistant eenmalig of voor een langere periode in te huren.

Is het werk als personal assistant helemaal iets voor jou en ben je opzoek naar opdrachten op freelance basis? Dan ben je bij DeReceptionist.nl aan het goede adres! Door op een van de opdrachten te reageren, kom je direct in contact met de opdrachtgever en kun je zo gemakkelijk aan de slag! Bekijk hier beneden het volledige overzicht van de taken van een personal assistant.

Voor die werkt een personal assistant?

Een personal assistant werkt vaak voor een individu die zich bevind in een hogere functie binnen een commerciële, not-for-profit organisatie.

Contactpunt

Wanneer mensen de opdrachtgever wilt bereiken, komen ze terecht bij de personal assistant. Het is de taak van de personal assistant om de boodschap door te geven aan de opdrachtgever of de persoon aan de telefoon door te verbinden.

Daarnaast houdt de personal assistant de e-mail van de opdrachtgever in de gaten en brengt belangrijke e-mails aan het licht.

Management

Een personal assistant werkt vaak voor een individu en beheert de agenda van deze persoon. de zakelijke en persoonlijke taken worden door de personal assistant bijgehouden. De personal assistant houd zich bezig met het dagelijkse management, zoals meetings, notities en het beantwoorden van de telefoon. De taken van een personal assistant kunnen variëren per opdrachtgever.

Organiseren

Ook is het de taak van een personal assistant om bijeenkomsten te organiseren voor de opdrachtgever. Daarnaast komt het wel eens voor dat wanneer de opdrachtgever op reis gaat, de personal assistant de reis moet boeken. Hieronder valt transport en accommodatie.

Pass the memo

Alle afspraken die worden gemaakt via de personal assistant en alle boodschappen die er doorkomen, moet de personal assistant doorgeven aan zijn opdrachtgever. Als personal assistant breng je dus je opdrachtgever op de hoogte van zijn of haar agenda.

Belangrijk om te weten

Het werk van een personal assistant is een sub specialiteit van secretariële werkzaamheden. Een secretaresse houd zich vaak bezig met de gehele organisatie en niet met een specifiek persoon. De taken van een secretaresse zijn dus ook veel algemener dan die van een personal assistant.

Wat kost het om een personal assistant in te huren?

DeReceptionist.nl is een platform wat personal assistants samen brengt met opdrachtgevers. Als opdrachtgever kun je via het platform het uurtarief bepalen. Ook kan je als personal assistant je uurtarief met de opdrachtgever overleggen. DeReceptionist.nl is geen bemiddelaar tussen personal assistants en opdrachtgevers.

Plan een call in met ons!