Receptionist inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een receptionist, telefonist of baliemedewerker. 

Een Receptionist inhuren? 

Ben je op zoek naar een receptionist, telefonist, baliemedewerker of office manager? Bekijk dan de mogelijkheden tot het inhuren van een nieuwe collega via het team van deReceptionist.nl. DeReceptionist.nl is een uitzendbureau en detacheerder gespecialiseerd in het bemiddelen van receptionisten. Dit doen wij voor bedrijven door heel Nederland. Onze online community vormt de basis van wat wij dagelijks doen. Namelijk het aantrekken van getalenteerde receptionisten voor onze opdrachtgevers. 

Wat kost een Receptionist per uur? 

Voordat je een receptionist gaat inhuren is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de kosten en voorwaarden zijn. Speciaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een receptionist hebben wij een aparte pagina gemaakt met de tarieven en inleen voorwaarden. Let op: Dit zijn de inleen voorwaarden die nog geen rekening houden met de zogenaamde inleners beloning en cao van jouw organisatie. Die kan nog invloed hebben op het uiteindelijke inhuur tarief voor de receptionist.

Interesse? Hoe nu verder? 

 Wanneer je interesse hebt in het inhuren van een receptionist is het belangrijk om eerst even contact op te nemen met ons team. De beste (snelste manier) om dit te doen is via onze vaste telefoonnummer. Andere manier is om even een e-mail te sturen naar [email protected]

Informatie Aanvragen:

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]