Secretaresse inhuren

Bemiddelaar, uitzendbureau en vacaturebank voor secretaressen en directiesecretaressen. 

Een Secretaresse Nodig?

Secretaresse Inhuren?

Ben je op zoek naar een secretaresse, directiesecretaresse of management assistent? Voor een tijdelijke invulling of iemand voor de lange termijn? In beide situaties kunnen wij jou ondersteunen. deReceptionist.nl is gespecialiseerd in het bemiddelen van receptionisten en secretaresses. 

Wat kost een secretaresse

Een secretaresse inhuren op uitzendbasis kost tussen de €37,50 en €55,00 per uur exclusief 21% btw afhankelijk van de werkzaamheden en eisen. De taken en eisen van een secretaresse lopen in de praktijk nog wel eens flink uitéén. Zo kan het salaris van een ervaren directiesecretaresse flink hoger liggen dan een management assistent binnen een kleine onderneming. Afhankelijk van de situatie doen wij een voorstel. Door een call in te plannen met iemand uit ons team kunnen wij op korte termijn de mogelijkheden bespreken en een voorstel doen. 
 

Interim Secretaresse inhuren? 

Naast het inhuren van een secretaresse die op den duur in dienst kan treden bij uw organisatie, is het ook mogelijk om een interim secretaresse in te huren. Een interim secretaresse is een secretaresse die op zzp (of freelance) basis ingehuurd wordt. Zeker in het geval van secretaressen is e5n REWDCS groot aanbod van interim secretaressen. Het tarief voor het inhuren van een interim secretaresse ligt vaak tussen de €45,00 en €65,00 per uur exclusief 21% btw.