Office Assistent inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een office assistent. 

Een Office Assistent Nodig?

Een Office Assistent inhuren

Ben je op zoek naar extra ondersteuning op kantoor? Bekijk dan de mogelijkheden tot het inhuren van een office assistent via het team van deReceptionist.nl. Wij zijn een gespecialiseerde bemiddelaar met een grote focus op receptionisten (uiteraard) en office assistenten. Onze medewerkers werken alleen op afspraak. Door de link hieronder te gebruiken kan je op korte termijn een afspraak inplannen met één van medewerkers die jou meer kan vertellen over het inhuren van een office assistent. 

Wat verstaan wij onder een Office Assistent? 

Een office assistent is een medewerker die voor algemene werkzaamheden wordt ingezet op kantoor. Dit kan enorm verschillen en uitéén lopen van eenvoudige taken zoals het aannemen van de post en pakketjes tot het opendoen van de deur wanneer er bezoekers zijn. Andere taken kunnen o.a. ook bestaan uit bijvoorbeeld receptiewerk, de telefoon aannemen, lichte administratieve werkzaamheden en bijvoorbeeld de lunch verzorgen voor de collega’s. 

Wat kost een office assistent? 

Het inhuren van een office assistent kost ongeveer €32,50 per uur exclusief 21% btw. De kosten kunnen lager uitkomen (wanneer wij bijvoorbeeld een student inzetten) of hoger (wanneer er iemand nodig is met meer ervaring). 

 

Plan een call in met ons!