Receptie Uitbesteden

Bekijk hier de mogelijkheden tot het uitbesteden van jouw receptiediensten via het team van deReceptionist.nl. 

Receptie Uitbesteden?

Leuk om te lezen dat je deReceptionist.nl hebt gevonden. Op deze pagina kan je alle informatie vinden over onze receptieservice en het uitbesteden van jouw receptie. Heb je na het lezen van de informatie verdere interesse? Of wil je meer te weten komen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Wat is onze receptieservice? 

De receptieservice van deReceptionist biedt verschillende opties. In de basis komt het erop neer dat de complete receptie van jouw organisatie in wordt uitbesteed aan het team van deReceptionist. 

Hieronder vallen de volgende zaken: 

  1. De inzet en planning van receptionisten; 
  2. De opleiding en training van de receptionisten; 
  3. De aansturing en begeleiding van de receptie; 
  4. De eventuele inrichting van de receptie. 

Een deel van de taken die hierboven worden opgesomd kunnen bij jouw organisatie zelf blijven. Zo kiezen sommige opdrachtgevers van deReceptionist ervoor om bijvoorbeeld 

Het uitbesteden van jouw receptie

Via het team van deReceptionist.nl is het mogelijk om jouw receptie uit te besteden. Bij het uitbesteden van een receptie komen verschillende zaken kijken. De meeste bedrijven kiezen ervoor om de receptie uit te besteden vanwege de reden dat er niemand in het bedrijf is die er de tijd voor heeft. Dat is dan ook het stukje dat het team van deReceptionist.nl graag bij jou uit handen neemt. 

Wat kost het uitbesteden van de receptie? 

Het uitbesteden van de receptie bestaat uit een aantal verschillende losse componenten. Het is aan jou als inlener de keus om de verschillende componenten wel of niet toe te passen. 

  • De inhuur van de receptionisten; 
  • De maandelijkse beheerkosten; 
  • Eventuele inrichting van de receptie; 
  • Poolmanagement; 
  • Planning. 

Meer te weten komen? 

Wil je meer te weten komen over de receptieservice van deReceptionist.nl? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Informatie Aanvragen:

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]